Относно Gengigel

Какво представлява Gengigel?

Gengigel е уникална, патентована гама продукти за грижа за устната кухина, в които се използват естествените лечебни свойства на хиалуроновата киселина за елиминиране на многобройни заболявания в устната кухина, свързани с болка и възпаление. Gengigel спира кървенето, лекува и ускорява регенерацията на венците, облекчава болката и е клинично доказано, че е ефективен за предотвратяване и елиминиране на пародонтални заболявания.

Без нежелани реакции

Всички продукти на Gengigel са безопасни за употреба и нямат известни противопоказания или нежелани реакции.

Gengigel може да се използва без ограничения от всички, включително деца, бременни жени, кърмещи майки, възрастни хора и диабетици. Не са известни взаимодействия с други лекарства, така че Gengigel може да се използва и при специфични терапии, например по време на антибиотично лечение.

Технологично усъвършенствани продукти

Gengigel се произвежда в Италия като се използват съвременни биотехнологични процеси. Продуктите отговарят на най-високите стандарти за добра лабораторна практика (GLP) и стандартите ISO. Gengigel се основава на концепцията за активна матрица; с други думи, сместа от биополимери действа синергично с хиалуронова киселина, което придава на формулата биоадхезивни свойства и способността да образува филми, които покриват повърхността на венците и също така остават върху тях.

За професионална употреба

В допълнение към продуктовата линия на потребителя Gengigel предлага и специална, напълно целева продуктова линия за най-взискателната професионална употреба. Продуктите на основата на хиалуронова киселина са на разположение на денталните специалисти и могат да се използват в различни стоматологични приложения: пародонтология, хирургия на устната кухина, както и хигиена и профилактика.

Уникалните формулировки на продуктовата линия Gengigel Prof представляват иновативно решение за пациентите, тъй като заедно с високотехнологичната хиалуронова киселина ускоряват заздравяването и регенерацията на тъканите в устната кухина, намаляват болката и дискомфорта и подпомагат противовъзпалителните и антиедематозни процеси.

 

Хиалуронова киселина

Gengigel съдържа хиалуронова киселина с високо качество и чистота.

Съставът на Gengigel се характеризира с хиалуронова киселина с високо молекулно тегло, която е подобна на естествената хиалуронова киселина в тъканите на венците. Хиалуроновата киселина (известна още като хиалуронан) е естествен компонент на здравите съединителни тъкани в нашето тяло. Нашето тяло естествено произвежда хиалуронова киселина, но нуждите се увеличават значително с възрастта, когато не се чувстваме добре или когато настъпи нараняване или инфекция.

Хиалуронова киселина се намира, наред с други неща, в стъкловидното тяло, пъпната връв, ставната течност, хрущялите, кожата, а също и венците, където играе специална роля. Поради изключителните си свойства тя има противовъзпалителен ефект, предпазва от инфекции и е антиоксидант, като същевременно регенерира тъканите, ускорява заздравяването и намалява отока.

Относно Gengigel

Потребителски отзиви

Izdelki Gengigel

Наличен в аптеките.

Gengigel
close