Изплезете език на проблемите в устната кухина

 Редакция на Gengigel

Редакция на Gengigel

Всяка година на 20 март светът отбелязва Световния ден на оралната хигиена. Освен това,ние от Gengigel решихме да отбележим този специален ден с кампанията „Изплези се на проблемите в устната кухина“

Можем да направим много за здравето на устната си кухина, но от съществено значение е правилната хигиена. Можете да предотвратите проблемите, като миете зъбите си два пъти на ден, използвате конец за зъби веднъж на ден и редовно използватеGengigel Hydrogel разтвор за уста.


Водата за уста Gengigel Hydrogel съдържа хиалуронова киселина и е подходяща за поддържане на здравето в устната кухина, затова е препоръчително да я използвате като част от ежедневната си устна хигиена.


Освен ежедневната грижа за венците и зъбите, трябва да посещаваме редовно зъболекар. Здравословната храна също допринася много за оралното здраве, тъй като консумацията на индустриално преработена храна може да увреди зъбите и зъбните структури, като в същото време може да стимулира развитието на пародонтални заболявания.


Но понякога, за здравето на нашата устна кухина, трябва да направим малко повече от това просто да се изплезим на проблеми. Тогава могат да ви помогнат продуктите Gengigel, които облекчават всеки проблем.


Изплезете език на афтите и раздразнените венци с Gengigel гел

Генгигел гел е особено подходящ за по-лесно достъпни зони на устната кухина при различни пародонтални заболявания (гингивит, пародонтоза), афти и други язви в устната кухина.

Изплезете език на възпалението на пародонталните тъкани с Gengigel спрей

Gengigel под формата на спрей е особено подходящ за приложение на труднодостъпни места или болезнени зони в устната кухина.


Не забравяйте да се грижите за езика си!


Преди да изплезите език на проблемите в устната кухина, погрижете се за чистотата и здравето му. Много хора забравят за това по време на редовна грижа за устната кухина, но почистването на езика има няколко предимства:

  • Подобрено здраве на зъбите и венците
  • По-добро вкусово възприятие
  • По-приятен дъх

Можете да поддържате езика си чист, като използвате четка за зъби или език. Ще отнеме само няколко секунди, но повярвайте ни – скоро ще усетите разликата.

Izdelki Gengigel

Наличен в аптеките.

Gengigel
close